dimecres, 19 de desembre del 2007

Marxa de Torxes pels Presos i Preses Polítiques Catalanes


Vilanova i la Geltrú : 22 de desembre a les 19:00 plaça de les neus.


Arriba un any mes unes dates de solidaritat cap a les persones que van ser segrestades per la seva implicació política i la seva lluita per questionar aquest ordre establert i ser solidàries amb l'internacionalisme del poble basc.


Un any mes,després de 6 anys,un nadal mes no podeu tornar a ser amb nosaltres i heu de seguir sent fermes des d'aquells murts de l'aïllament i tortura que fan que contínuem sortint al carrer fins on calgui per reivindicar tot allò , aquells que ens pertanyen i que són nostres.




Us volem a Casa ! Marina,Zigor,Laura,Diego i Lola, Llibertat !




Des de la CAJEI volem mostrar el nostre suport a totes les convocatòries de Rescat, que seguirem recolzant amb la nostra participació i amb l'organització de marxes de torxes arreu del territori durant aquest Nadal.

Encara avui, a les presons espanyoles hi ha tancades moltes persones l'únic delicte de les quals és haver afrontat fins a les últimes conseqüències la lluita per un món millor: més just, més humà i més igualitari.

No podem obviar tampoc els motius pels quals han estat tancats els i les catalanes que composen el col·lectiu de presos i preses polítiques. A dia d'avui, la integració, la col·laboració o el suport a l'organització armada basca ETA segueix sent causa de segrestos, tortures i dispersió. A més, la propaganda dels mitjans de comunicació de masses és realment efectiva, i ha emprès una potent campanya de criminalització contra l'independentisme basc, negant qualsevol sortida democràtica al conflicte.

Per això, des de la CAJEI , sense complexes i amb el cap ben alt, volem tornar a mostrar el nostre orgull de pertànyer a un poble, el català, que ha pogut estar per sobre de tot això, aportant forces humanes, materials i intel·lectuals al moviment solidari, internacionalista i de compromís amb el conjunt d'organitzacions polítiques i socials, legals o clandestines, de l'esquerra independentista del País Basc. Segurament, l'indret del continent on més dura és i amb més cruesa es viu la lluita i el compromís contra el capitalisme i les imposicions dels estats espanyol i francès.

Ara sou titllats de terroristes. I nosaltres, d'amics dels terroristes. Però sabem que si el present és lluita, el futur és nostre. Per això: Laura, Zigor, Diego, Marina i Lola, independentment de que la vostra condemna sigui fruit d'un muntatge policial o d'una realitat de lluita, tenim molt clar que la història també us absoldrà a vosaltres.

Per Nadal i durant tot l'any, us volem a casa!
Llibertat presos i preses polítiques catalanes!

CAJEI


CONVOCATÒRIES:

Barcelona— Dia 22 — 18h — Rambla Canaletes Vic — Dia 22 — 18h — Plaça del Pes Vilanova — Dia 22 — 19h — Plaça de les Neus Tarragona — Dia 22 — 18:30h — Plaça Verdaguer Capellades — Dia 22 — 20h — Plaça de la Bassa Manressa — Dia 22 — 19:30h — Plaça Sant Domenec Cardereu — Dia 25 — 11h —- Plaça de l'Ajuntament Lleida — Dia 22 — 19h — Plaça de la Catedral (IEI) Sabadell — Dia 22 — 19h — Plaça Enric Granados Sant Cugat — Dia 22 — 18h — Plaça Octavià Igualada — Dia 21 — 20h — Plaça del Rei Ribes — Dia 22 — 18h — Plaça del Ajuntament Vilafranca — Dia 22 — 18h—Plaça de la Vila Terrassa — Dia 22 — 19:30h València — Dia 21 — 20h— Torres de Serrans Molins — Dia 22 — 18h—Plaça de l'Ajuntament Castelló — Dia 22 — 18h — Plaça Major
Girona—Dia 22—19h—Plaça del Vi
Reus — Dia 22 — 20h Alcover — Dia 22 — 18h— Plaça del Portal