dilluns, 26 de novembre del 2007

Crònica del dia internacional contra la violència masclista








Aquest cap de setmana,en motiu del 25 de novembre, dia Internacional contra la violència masclista,s'han convocat diferents actes a la comarca,en concret els de l'Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú.



El dissabte 24 de novembre cap a les 8 del vespre es van realitzar a diferents carrers i places,performaces simulant situacions de violència domèstica que passen cada dia a les nostres vides.Es llegí el manifest en relació el 25 de novembre i es repartiren octavetes amb el comunicat i convocant a la concentració de diumenge cap a les 19:00 hores. També afegir que la Policia Municipal va identificar a 4 persones,en concret a la plaça dels carros,cap a les 9 del vespre, acusades de pintar amb "sprai" siluetes i el nombre de dones mortes als Països Catalans l'any 2007.





L'endemà,en motiu del 25 de novembre les Dones de la Frontissa com cada any realitzaven el seu acte institucional,on l'Ajuntament de Vilanova i donava suport.L'Assemblea de Joves s'hi ha tornat afegir a per protestar contra la passivitat dels governs d'erradicar la violència de gènere, i hem tornat a sortir al carrer per dir que no en volem ni una mes.Una gran multitut de persones es van acostar fins la plaça de la vila per solidaritzar-se amb totes aquelles dones que han perdut la vida en mans d'aquell sistema patriarcal que ens ho està posant del tot més díficil per construïr un món ple de llibertat. Un manifest,encesa d'espelmes i un passi de video han sigut els actes realitzats aquest diumenge,dia Internacional contra la violència de gènere.





ReACCIOna davant la violència de gènere!


NO EN VOLEM NI UNA MES !



25 de novembre,DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE