dissabte, 3 de novembre del 2007

Mossos d'Esquadra No sou Benvinguts ! NI AQUI NI ENLLOC










El nou cos policial,Mossos d'Esquadra,encapçalat i dominat per ICV,per la Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya,on el seu màxim responsable és el sr Joan Saura,portaveu dels Repressors per Sistema,ja s'han instal.lat a la comarca,amb l'objectiu de seguir perseguint,intimidant i reprimint a tota persona,col.lectiu i/o entitat que es mou per un canvi social.


Amb una sèrie de precedents,de denúncies d'aquest cos policial,es crea una Alarma Social a la nostra vila,per seguir des de ben aprop les seves actituts repressives,agressives contra els i les veïnes de Vilanova i la Geltrú.

De motius en sobren per seguir denunciant-los:

Detenció de la Núria Pòrtules,empresonament del Jove de Torà,intimidació a manifestacions ( tancament de manifestacions al centre de Barcelona),controls,indetificacions,assetjaments,insults,amanaces.Utilització d'armes no reglamentàries pel cos,maltractaments a les comissaries ( A la de les Corts),clars exemples de repressió política.

Un informe del 2006 per Amnistia Internacional i el col.lectiu de Prevenció contra la Tortura,la Policia Autonòmica acumul.la una tercera part de les denúncies per agressions i maltractaments a l'Estat Espanyol,sent així,el cos repressiu amb més denúncies,per sobre de l'Ertzaintza o de la Guàrdia Civil.
Per tots aquests efectes,creiem que els Mossos d'Esquadra és un cos policial mes,repressors com tots els altres.


Una mica d'història.....

Nascuts el segle XVIII,cap al 1706.
El naixament dels anomenats,actualment MOSSOS D'ESQUADRA,fruit directe de la implantació de la monàrquia Bòrbonica i l'esclat d'una revolta d'antics partidaris de l'arxiduc

d'Àustria,CarlesIII,el 25 de març de 1719.El seu objectiu era únicament la persecució de tots aquells que no fossin partidaris del borbó FelipV i en la repressió d'aquells que s'oposaven amb la força de les armes a la supressió a les institucions catalanes.

Algunes èpoques han estat sota el comandament militar espanyol.El 1994 va començar un procés de substitució de les forces de seguretat de l'Estat Espanyol.

Guàrdia Civil i la Policia Nacional de dicades a combatre el terrorisme,inmigració il.legal i algunes altres funcions que són la seva exclusiva competència.Aquest procès de culmuniació i ocupació novament de les forces policíaques,culminarà del 2008.
Davant l'inminent retallada de llibertats un cop mes en mans de les forces repressores de l'Estat,en cas,properament portada des dels Mossos d'Esquadra,des de Vilanova i la comarca anunciem mobilitzacions de protesta contra la seva presència.Perquè no són benvinguts,nii aquí ni enlloc! Perquè no els volem ni els necessitem.

QUE SE'N VAGIN!

MOSSOS D'ESQUADRA FOTEU EL CAMP!

MOBILITZACIONS:

DIVENDRES 9 DE NOVEMBRE ,CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DE LA VILA VILAFRANCA DEL PENEDÈS. 20:00 HORES

DISSABTE 10 DE NOVEMBRE,SITGES A LES 20:00 HORES

DIUMENGE 11 DE NOVEMBRE A LES 20:00,PLAÇA DE LA VILA,VILANOVA I LA GELTRÚ.




1 comentari:

Unknown ha dit...

aquestes manifstacions son inutils, clar que estic en contra, pero tothom sap que no marxaran per moltes manifestacions que feu, no perdeu el temps i aprufiteu una tarda de diumenge per passejar...

tot sigui dit, almenys si la feu,tindran una mica de feina jaja