dimecres, 17 d’octubre del 2007

26. OCT 2007 Aturem el judici ! Absolució Uri de Vilanova!




El proper divendres 26 d'octubre jutjaran a l'Oriol, veí de Vilanova i la Geltrú , membre de l'Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú (Cajei) i Endavant, que fou detingut per la Policia Espanyola durant la jornada de lluita pel Franki de Terrassa, el 6 de maig de 2005, on la solidaritat va arribar arreu del País.

Des de l'Ajv volem que aquesta solidaritat arribi fins les nostres viles, places i carrers, per mostrar aquest suport solidari cap aquest membre de l'esquerra independentista i solidari amb els moviments socials dels Països Catalans. Convoquem una jornada de lluita descentralitzada de la setmana del 20 d'octubre al 26 d'octubre, que serà el judici.

També voldríem recordar que el fiscal demana una pena de 9 mesos de presó i 3240 euros de multa pel delicte d'Ultratges a Espanya. Aprofitant l'ocasió, també volem denunciar que l'Estat Espanyol contínua emprant mecanismes repressius, com la persecució política contra la dissidència, que dia rere dia, després de 300 anys d'ocupació militar al nostre país continua viva.

ATUREM EL JUDICI 26 d'octubre a les 16.15

Un 6 de maig de 2005, després d'una concentració de l'Ajv en solidaritat amb en Franki de Terrassa i després d'una intensa jornada de lluita a tot el país, l'Oriol, fou detingut per la Policia Nacional espanyola, acusat de cremar una bandera espanyola. El jove fou detingut i posteriorment interrogat per la brigada d'informació del grup VI de la policia espanyola.

CONTRA LA IMPOSICIÓ ESPANYOLA LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAMÍ!

El 6 de maig de 2005, l 'Oriol (jove implicat en les lluites polítiques, socials i culturals, veí de Vilanova i la Geltrú ), va ser detingut per la Policia “Nacional” acusat de cremar una bandera espanyola. Fou després d'una jornada intensa arreu del país, de solidaritat, convocada des del col·lectiu Antirepressiu de Terrassa, SAT.

L'Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú va prendre la iniciativa i es va sumar a la protesta amb una concentració en solidaritat amb en Franki de Terrassa (jove condemnat a 2 anys i mig de presó per ultratges a Espanya. Ara,després de 2 anys dels fets, l'Oriol serà jutjat el proper divendres 26 d'Octubre de 2007 per un delicte d'ultratge a l'Estat, on el fiscal demana 9 mesos de presó i 3240 euros de multa.

DEFENSAR LA TERRA NO ÉS CAP DELICTE!
ATUREM EL JUDICI ABSOLUCIÓ URI DE VILANOVA !

Properes mobilitzacions de protesta a Vilanova i la Geltrú

Concentració a les 12:00 del migdia,dissabte 20 d'octubre.

Dissabte 20 d'octubre a les 19:30 a l'espai d'entitats,el Toc,carrer Sant Sebastià 11

Acte de Solidaritat amb:

Benet Salelles ( advocat,defensa dels imputats per les cremes de fotografies de la Monarquia espanyola )

Blanca Serra ( historiadora i lingüista catalana )

Uri ( membre de l'Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú,que fou detingut per la Policia Nacional espanyola el 6 de maig de 2005,acusat de cremar una bandera espanyola)

tot seguit hi haurà un sopar solidari allà mateix.

Divendres 26 d'octubre a les 16:00 hores,concentració de rebuig al judici,a la plaça Soler i Carbonell,davant dels jutjats.



ATUREM EL JUDICI ! ABSOLUCIÓ URI DE VILANOVA!