dilluns, 22 d’octubre del 2007

Acte Central de solidaritat amb l'Uri de Vilanova










El passat dissabte 21 d'octubre cap a les 20:00 va tenir lloc l'acte principal de l'inici de la campanya en solidaritat amb l'Uri ( membre de l'Assemblea de Joves de Vng,detingut per la policia espanyola durant la jornada de lluita en solidaritat amb en Franki de Terrassa).

L'oriol,està acusat d'un delicte d'ultratges a Espanya, i serà jutjat aquest divendres a les 16.15 de la tarda, als jutjats penal num.4 i 5,on el fiscal demana una pena de nou mesos de presó i una multa de 3240 euros per aquest delicte. S'ha convocat una concentració de rebuig al judici per exigir la total absolució d'aquest militant de la nostra assemblea i veí de Vilanova i la Geltrú.

L'acte que va tenir el suport dels ponents,Blanca Serra (lingüista catalana) ,on va fer una introducció del context històric dels 300 anys d'ocupació militar per part de l'estat espanyol,començant per Almansa el 1707 i acabant assetjant Barcelona ,arrassant i destruïnt tot el que trobaven pel seu davant,terres,camps,cases,masies... totes les poblacions del nostre país fins el 1714,afussellant i acabant amb la vida de la nostra gent.També va fer referència la figura de la Monàrquia espanyola,com a símbols d'imposició,espanyolisme i opressió cap el nostre poble.

Després li va tocar la paraula a l'Oriol,on va explicar els fets de la corresponent detenció i on va explicar les mobilitzacions que hi havien previstes abans del judici i el que es continuaria fent.

Seguidament li va tocar a en Benet Salelles ( advocat de la defensa de les cremes de les fotografies ) on ens va explicar el cas de les imputacions corresponents a dues persones acusades de cremar dues fotografies en una concentració a Girona,que protestava per la presència del Rei a la ciutat.Seguidament ens va explicar la estratègia i màquinaria de l'estat,en termes de tècniques repressives,per part dels mossos d'esquadra i de la Conselleria de l'Interior de perseguir la dissidència política,que lluita dia rere dia per questionar aquest ordre establert d'imposició i ocupació imperialista cap al nostre poble.
Per finalitzar l'acte es a fer un sopar solidari per recaudar fons pel cas.


Recordem que aquest divendres a les 4 de la tarda s'ha convocat la concentració en suport a l'Uri per la imputació d' ultratges a la bandera i per reafirmar la nostra lluita contra a la imposició espanyolista!


divendres 26 d'octubre a les 16:00 Concentració Solidària davant els jutjats.

Plaça Soler i Carbonell,Vilanova i la Geltrú

ATUREM EL JUDICI ! ABSOLUCIÓ URI DE VILANOVA!


CONTRA LA IMPOSICIÓ ESPANYOLA

LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAMÍ!